• Speltid: 60 min totalt utan paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://lund.riksteatern.se

The Passer-by - Laika

En del människor känner sig hemma var de än är. Andra letar och längtar hela livet efter en plats att kalla sitt hem. Vad är egentligen hemma?

The Passer-by är en visuell och energifylld dansteaterföreställning. Dansarna börjar med individuella solon som så småningom harmoniserar med varandra och till slut blir musik.

Laika är ett internationellt välkänt teaterkompani från Belgien som producerar teater för barn, unga och vuxna. Deras föreställningar har spelats i hela Europa och i Asien och de samarbetar med en rad andra kompanier i andra länder.

Föreställningen spelas även under Bibu, en scenkonstfestival och arena för alla som arbetar med barn, unga, scenkonst och kultur. Föreställningen är utvald av festivalens jury.
Bibu äger rum 16-19 maj i Helsingborg.

Från 6 år

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.