• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

TITTA DET SNÖAR!

Titta, det snöar! är en karismatisk och charmig julkabaré som handlar om julen förr och nu i alla dess former. Julsånger i lekfulla arrangemang varvas omsorgsfullt med varma, personliga julberättelser. Det bjuds på en parad av svenska klassiker som "Titta det snöar" och ”O Helga natt”, och utländska favoriter som "Have yourself a merry little Christmas " – plus en och annan överraskning!

Föreställningen har tidigare turnerat i Sverige och mötts av idel ros från publik och arrangörer. Medverkar på scen gör artisterna Louisa Lyne, Andreas Eldéen och Melker Sörensen. Vid flygeln sitter Annika Bjelk.

Artisten och sångerskan Louisa Lyne har medverkat i flertalet musikaluppsättningar runt om i landet. Vi känner henne bäst som Malmös egen jiddischdrottning och de senaste åren har hon turnerat flitigt världen över med sitt band ”Di Yiddishe Kapelye”

Andreas Eldéen har medverkat i en mängd musikaler bl a The Rocky Horror Show, Sunset Boulevard, Guys and dolls, Buddy Holly och Bluesbrothers vid teatrar som Royal Albert Hall, Smålands Musik och Teater, Werm­land Opera och Slagthuset i Malmö. Andreas har också ett produktionsbolag och är projektledare för den nya musikteaterutbildningen på Östra Grevie folkhögskola.

Som 13-åring fick Melker Sörensen en huvudroll i Malmö Operas uppsättning av Brundibár. Efter det följde ett stort antal roller, både på den svenska och internationella scenen, bland annat som Johan vid urpremiären av Kristina från Duvemåla, som Petrus i Jesus Christ Superstar. I Norge och England har han medverkat i musikaler som Les Misérables, Chess, Annie, Oliver! och Miss Saigon.

Annika Bjelk är pianist, kapellmästare, repetitör på Malmö Opera och har medverkat i ett stort antal produktioner på Operaverkstan/Malmö Opera, t ex Faust & Helena, Cabaret, Flygande trumman, Fantasticks och La Traviata. Annika har bl a varit kapellmästare för Skånska Operans Figaros bröllop och Tosca. Hon arbetar dessutom ofta med sångare som instuderare, coach och ackompanjatör och undervisar även på Musikhögskolan i Malmö.

Välkommen att uppleva årets hjärtligaste julföreställning!

Picknickföreställning
Pris: Salong 160:- Salong Student/Pensionär 120:- och Balkong 120:- Balkong Student/Pensionär 80:- (i biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift)
Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com/victoriateatern

__________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.