• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

TRIO MIO (DK/SE) Upptäck Victoria!

Trio Mio bildades 2004 av tre mycket begåvade musiker från helt olika musikaliska bakgrunder. De har förenats genom sin musikaliska lekfullhet och sin kärlek till musiken. Gruppen baserar sitt skapande på en vilja att ge nytt liv till dansk och svensk traditionell folkmusik och en önskan om att fortsätta utveckla sig som musiker och visa världen att folkmusik fortfarande är en levande musikstil.

Gruppen spelar musiken på sitt eget sätt och skapar modern, samtida folkmusik med stor respekt för musikens historia och ursprung. Vackra, lugna och luftiga melodier växlar med snabba, oförutsägbara och ibland improviserade stycken. Nutida och nyskapande dansk/svensk folkmusik i korsningen där gammalt möter nytt, med inspiration från både jazz och klassisk musik – intensitet, virtuositet och glädje.

Trio Mio har släppt fem album och vunnit totalt sju Danish Music Awards i kategorin Folk. Gruppen är nu ute på releaseturné med sitt sjätte album som släpps under hösten 2018.

På scen:
Kristine Heebøll – violin.
Sedan 20 år en av Danmarks mest uppmärksammade folkmusiker och varit med i flera grupper som placerat Danmark på folk-/världs musik-kartan.

Jens Ulvsand – bouzouki, gitarr, tenorgitarr och sång
Skånebaserad musiker som sedan början på 80 talet varit verksam i otaliga jazz-folk och worldprojekt (Avadå Band, Gisens worchestra, Willie MBuende Band m.m)

Peter Rosendal – piano, wurlitzer och flugabone
En av Danmarks mest uppskattade jazzpianister, killen som spelat med ”alla” och som med sitt alldeles personliga melodisinne gör att man aldrig är säker på vad som ska hända.

Konserten genomförs med stöd av Nordiska kulturfonden (puls).

www.triomio.dk
www.facebook.com/triomiotrio
https://open.spotify.com/artist/1YSv5pS7iY49Ech2SfHryX

Picknickföreställning

Pris: Salong eller balkong 100:-, Salong eller balkong Student/Pensionär 50:- (i biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.