Tuuletar

Tuuletar är en vokalgrupp från Finland som tagit mixandet av tradition och nyskapande till nya höjder och därtill uppfunnit en ny genre – FOLK POP (inspirerat av HIP HOP). Tuuletar har bl.a. blivit kända för att en av deras låtar, ”Alku”, hörts i succéserien Game of Thrones!

Tuuletar består av fyra kraftfulla sångare. De beskriver sig som en blandning av de fyra elementen, ett virrvarr av färgstarka individer i resonans med varandra som delar samma nyfikenhetsdrivna passion för det finska språket och sina egna rötter. Tillsammans spränger de tidigare satta gränser och erbjuder ständigt nya kombinationer av gammalt och nytt.

Kraftfullt, tufft, maxat, stort, jordnära, intimt, inspirerande och enastående är ord som ofta dyker upp när en konsertupplevelse med Tuuletar ska beskrivas. I deras säregna crossover mellan folksång och streetkultur ryms både Kalevala och beatbox, sång, rap och dans.

Konserten ges på engelska men en av medlemmarna har vuxit upp i Göteborg och pratar även svenska.

Till denna konsert säljs högst 100 biljetter.
För att kunna säkerställa avstånd mellan sällskap, säljs platser om två och två eller en och en. Om restriktionerna lättas upp ytterligare innan konserttillfället, kommer vi att anpassa biljettantalet efter detta.

 • Kommentar : Pga Covid-19 är de bokningsbara platserna uppdelade om en och en eller två och två. Välj om möjligt din plats/era platser enligt dessa placeringar om möjligt. Tack för hjälpen!
  Plats : Palladium, Södergatan 15, Malmö
  Datum : tisdag 14 september
  Tid : 19:00
  Priser :
  • Entré: 160 kr
  • Medlem Mix Musik: 140 kr
  • Student: 120 kr
  Platser kvar: Fåtal platser
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.