• Speltid: 80 min totalt utan paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.bastionen.org
  • Artist / Medverkande: Teater KEF

Vad vet ni om Kärleken?

"Vad vet ni om Kärleken" är en musikalisk teaterföreställning som gör det omöjliga möjligt. Trombonisten Elias Faingersh är tillbaks på Bastionens scen med sitt magiska sätt att skapa en teatral röst med sitt instrument. Tidigare föreställningar på Bastionen har varit “Faingersh off the opera” och “Morfar – Så nära så långt borta” med Teater Insite.

Det omslutande tilltalet finns kvar med fyra skådespelare och Elias i rummet.

Premiären ägde rum den 8 December, 2017 på Baltiska Husets scen i St. Petersburg i Ryssland och blev genast en publik- och kritikersuccé.

I Malmö, på Bastionen, görs föreställningen som i original på ryska, med ryska skådespelare, men kommer att simultantolkas på svenska. Musiken som har en ledande roll i föreställningen har komponerats av och spelas Live på scen av trombonisten Elias Faingersh.

Vi får möta en föreställning om människor som gör udda saker som faller ur accepterade normer i samhället, men där deras ologiska, meningslösa handlingar är nödvändiga för att få jorden att snurra.

Regi och komposition: Elias Faingersh

Medverkande: Natalia Parashkina, Andrey Arhipov/Denis Gilmanov, Svetlana Obidina, Denis Gilmanov/Arseny Vorobiov, Elias Faingersh

Scenografi - Irina Birulya
Kostym - Maria Sedyh
Ljusdesigner - Konstantin Udovichenko
Manus: Keren Klimovsky
Foto: Nata Korenovskaya

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.