• Kategori:
  • Hemsida: http://www.babelmalmo.se

VITA BERGEN (SE)

Vita Bergen är ett av våra absoluta favorit-indieband och äntligen kommer de till Babel för en konsert!

VITA BERGEN (SE)
Vita Bergen kallas för en svensk underground-succé. Och det är precis vad detta indiepopband från Göteborg är – fast i hög fart på väg vidare från underground. Efter utsålda Europaturnéer, en P3 Guld-nominering och ett flitigt roterande av musiken i samma radiokanal under sommaren, är Vita Bergen här för att stanna!

Debutalbumet “Disconnection” spelades in i frontmannen William Hellströms etta 2015 och belönades med en P3 Guld-nominering (Årets Pop), internationella skivkontrakt och utsålda Europaturnéer. Helt nya uppföljaren “Retriever”, som blev till i Los Angeles, släpptes tidigare i år och har lovordats internationellt som ett av de bästa indiepopalbumen 2017.

Sedan debuten har Vita Bergen hunnit med över hundra spelningar och bandet har lyckats göra sig ett namn på den europeiska indiescenen med sina melodiska låtar och sina utmärkande livespelningar. Sångaren William studerar till läkare och byter verklighet titt som tätt, när han lämnar läkarböckerna för att hamna i trans på scenen – något som har resulterat i scenrelaterade hjärnskakningar, spikar i fötterna och självsydda sår… Här är en liveakt som ger allt!

https://www.facebook.com/VitaBergen

VAD: Vita Bergen (SE) LIVE
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Fredag 24 november, 19:30, på scen 20:30
FÖRKÖP: 120 kr (inkl. förköpsavg.)
I DÖRREN: 120 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Vita Bergen

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.