• Kategori:
  • Hemsida: http://www.babelmalmo.se

WAX pres. Gidge (SE) LIVE

Elektroniska duon Gidge kommer till WAX och Babel för att bygga upp norrland i ljudform!

GIDGE (SE)
Duon, som består av Jonatan Nilsson och Ludvig Stolterman, kommer från Umeå och tar den mesta av sin inspiration från skogen och Norrland – bokstavligt talat, då de använder sig av trä och sten-percussion samt spelar in låtar ute i de norrländska skogarna. Därav låter musiken som en mix mellan elektronisk musik blandat med organiska element. Detta, tillsammans med melankoliska och känslosamma röst-samplingar, är vad som får Gidge att trollbinda sin publik. De har hittills hunnit släppa ett album, en EP, en kortfilm och ett minialbum, samt sålt slut ett flertal spelningar i Europa.

Den 18 april kommer Babel att förvandlas till skogen för en kväll och låta duon göra vad de gör bäst – spela musik i naturen.

“Gidge simulerar känslan av att stirra ut i den mörka skogen, där trädens grenar skapar skuggiga siluetter som försvinner i samma ögonblick som fokuset riktas direkt mot dem. Det är en kittlande känsla, med nervositet och nyfikenhet i ett.” – Festivalrykten

VAD: WAX pres. Gidge (SE) LIVE
NÄR: Torsdag 18 april, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 160 kr (inkl. förköpsavg.)
I DÖRREN: 160 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Gidge

_______________________________________

Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.