• Speltid: 180 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://malmo.se/oxievangsbadet

Wellness Evening

Ett härligt spakoncept där du och dina vänner kan slappna av i lugn miljö. Njut av bastu och relax där du bjuds på dryck, fruktfat, nötter, godis och choklad.

Wellness evening inleds med en fruktig välkomstdrink samtidigt som kvällens badvärdar informerar om de kommande timmarna. Kvällen bjuder på tre bastusittningar á 15-20 min.

Du har gott om tid att simma i vår stämningsfulla simhall mellan bastusittningarna som hålls ute i saunaträdgården. Njut av en skön stund i den infraröda bastun eller i bastukåtan. I bastukåtan får du känna dofter och uppleva de effekter olika eteriska oljor kan ha. Badvärdarna viftar med en handduk och olika tekniker runt ångorna samtidigt som de berättar om oljornas egenskaper och de positiva effekterna som kan upplevas.

Tid: 19.00-22.00
Begränsat antal platser: 23 personer/kväll.

Bra att veta:
Vi tillhandahåller handdukar. Blandade grupper med män och kvinnor - vi bastubadar med badkläder eller handduk. Begränsat antal platser: 23 personer/kväll.

Obs! Ingen alkohol är tillåten.

Mer info:
http://malmo.se/oxievangsbadet

Frågor:
oxievangsbadet@malmo.se eller tel 040-342606

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.