• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

WENTUS BLUES BAND (FIN) MEETS KNUT REIERSRUD (NO)

Stormöte inom nordisk blues när ett av Nordens bästa bluesband, Wentus Blues Band från Finland, möter den eminente gitarristen Knut Reiersrud från Norge. Detta blir ett möte som inte går av hackor!

Wentus Blues Band är kända för att leverera explosiv rejäl blues och hetlevrad rhythm and blues med en säregen, tillbakalutad stil. Sedan starten 1986 har de knappast legat på latsidan. De har turnerat flitigt och spelat runt 150 gig om året i 17 länder och har släppt tio plattor. De har stått på scen tillsammans med många av branschens stora namn, som Eric Bibb, Carey Bell, Eddie Kirkland, Gary Primich, Kim Wilson, Louisiana Red, Mick Taylor, Phil Guy, Sonny Rhodes och Sven Zetterberg, för att bara nämna några.

“These guys play the kind of Rythm & Blues that would make America proud”

Knut Reiersrud har under trettio år spelat på sina många gitarrer på otaliga scener och fångat publiken världen runt. I Sverige är han kanske mest känd för sitt samarbete med Eric Bibb och Ale Möller i Blues Detour och även som tidigare vapendragare till Sven Zetterberg i bandet Four Roosters.

Hans behandling av stränginstrumenten, både musikaliskt och visuellt, är att betrakta som en totalupplevelse. Med sin enorma erfarenhet, 14 soloalbum, medverkan på över 200 inspelningar och turnéer på alla världens kontinenter är han närmast en levande legend.

Konserten anordnas inom ramen för Nordisk Puls och DP Agency.

https://www.facebook.com/wentusbluesband/ https://www.wentusbluesband.com/

Picknickföreställning

Pris:
Salong 300:-
Balkong 260:-
Salong Student/Pensionär 260:-
Balkong Student/Pensionär 220:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.