Julkonserter, Julshower och annat juligt

Smaktur med Food-tour Malmö: Jultema - Rullande Julbord
24 november - 22 december mötesplats, Travelshop, Malmö
Prova denna goda nyhet vi besöker fyra olika smultronställen i Malmö med jultema, story-telling, trevligt umgänge, en fin buss, en smakguide, underbar lokal julmat och dryck.
Läs mer/Boka>>

En stilla jul med Anders Ekborg
30 november kl.19.00 på Palladium, mMlmö
Anders Ekborgs julkonsert har blivit en tradition för många i Sverige. Denna känslosamma och finstämda konsert har fyllt kyrkor, teatrar och konserthus under flera år och förnyas för varje säsong.
Läs mer/Boka>>

The Refreshments - Rock'n'Roll X-Mas med Cookies N Beans
1 december kl.19.30 på Palladium, Malmö
Detta året har de med sig den fantastiska gruppen Cookies N Beans. Tillsammans bjuder de på en afton helt utan "stilla nätter" i Rock’n’rollens tecken. Förstärkt med blåsarna i The X-Mas Horns blir detta blir en julshow som det sprakar om!
Läs mer/Boka>>

Julkalas med världens sväng!
2 december kl.11.00 i Vellinge konserthus, Vellinge
Nu blir det julkalas för stora och små! Julmys och tomtar – det kommer ni få. Svängig julmusik från världens alla vrår, dans och lekar blir tradition från år till år! Med klarinett, fiol, gitarr och sång, ser vi till att julkänslan kalasas igång!
Läs mer/Boka>>

Den förunderliga natten
2 december kl.14.00 på Palladium, Malmö
Följ med fyra musiker och fyra sångare in i herdarnas värld för en natt – en förunderlig natt långt bort för länge sedan. Julpyssel och fika med pepparkakor och glögg i foajén från kl 13.
Läs mer/Boka>>

Sagan om Vanten med Friscenkonst
2 och 3 december kl.14.00 på Barnens Scen
Sagan om Vanten är en folksaga från Ukraina som handlar om den borttappade vanten som blir till ett ombonat hem för alla som går förbi. Den handlar också om gästfrihet och anpassning till allas våra olikheter. Från 3 år
Läs mer/Boka>>

Vindla String Quartet – Julkonsert i Guldfoajén
5 december kl.19.00 i Guldfoajén, Palladium, Malmö
Vindla String Quartet bjuder in till en vintrig afton med traditionella julhits i arrangemang av kvartettens medlemmar. Det bli även ett och annat guldkorn ur ensemblens mångfacetterade repertoar.
Läs mer/Boka>>

Jul med Franska Trion
6 och 7 december kl.19.30 på Victoriateatern, Malmö
Julen är ingen jul utan Franska Trion! Denna göteborgska jazz-rock-någonting konstellation har sedan starten hyllats stort för sina egensinniga låtar likväl för sina explosiva liveframträdanden.
Läs mer/Boka>>

Luciallsång
8 december kl.19.00 i Sankta Maria Kyrka
Lyrans manskör bjuder in till en oförglömlig och stämningsfull ”LUCIALLSÅNG” för 6:te året i rad, tillsammans med Lasse Berggrensson och Nils Olsson (Malmös Pavarotti).
Läs mer/Boka>>

En julsaga - Malmö Akademiska kör o orkester
8 december kl.19.30 och 9 december kl.15.00 och 18.00 i S:t Johannes Kyrka, Malmö
Malmö akademiska kör & orkester håller sina årliga julkonserter i S:t Johannes kyrka: En Julsaga. En klassisk julkonsert som blivit en fin tradition för många malmöiter och deras vänner!
Läs mer/Boka>>

Jul-sing-along med Sångbolaget
9 december kl.16.00 på Palladium, Malmö
Med bara några dagar kvar till Lucia bjuder Sångbolaget in till sin årliga jul-sing-along. Hela hösten har kören laddat och nu är tomtesäcken full av stämningsfulla sånger, julpynt, glada upptåg och allsång. På scenen har de med sig såväl barnkör som kompband.
Läs mer/Boka>>

Granen med Fri Scenkonst
9 och 10 december kl.14.00 på Barnens Scen
H.C. Andersens saga om granen som längtade bort. - Storken kommer till Granen i skogen och berättar om hur andra granar blivit båtmaster och numera seglar på haven. Och när sedan sparvarna säger att en del granar får flytta in till människorna och bli smyckade med ljus och glitter blir Granen nästan sjuk av längtan. Från 4 år
Läs mer/Boka>>

Titta det snöar!
10 och 17 december kl.16.00 på Victoriateatern, Malmö
Titta, det snöar! är en karismatisk och charmig julkabaré som handlar om julen förr och nu i alla dess former. Julsånger i lekfulla arrangemang varvas omsorgsfullt med varma, personliga julberättelser.
Läs mer/Boka>>

Anna Stadling: American tunes for Christmas
13 december kl.19.30 på Victoriateatern, Malmö
På självaste Lucia bjuder Anna Stadling in till en julkonsert med amerikanska tongångar. Det blir klassiska jullåtar, lite mer okända låtskatter och sånger som kanske inte alls hör julen till men som fångar julens viktigaste budskap – gemenskap – men också ensamhet och utsatthet.
Läs mer/Boka>>

Julkalas med världens sväng!
16 december kl.14.00 och 17 december kl.16.00 på Barnens Scen, Malmö
Nu blir det julkalas för stora och små! Julmys och tomtar – det kommer ni få. Svängig julmusik från världens alla vrår, dans och lekar blir tradition från år till år! Med klarinett, fiol, gitarr och sång, ser vi till att julkänslan kalasas igång!
Läs mer/Boka>>