• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

AMONG LYNX - releasekonsert

För knappt ett år sedan gjorde Among Lynx succé när de för första gången spelade i Malmö och på Victoriateatern. Nu kommer de tillbaka med sitt första fullängdsalbum i bagaget som släpps i höst! Med en rå kaxighet spelar Among Lynx efter devisen tungt, svängigt och smutsigt. Med djupa rötter i blues och soul experimenterar gruppen med rock och american folk, där resultatet blir en resa mellan western, urskog och storstadens smutsiga avenyer.

Med elektrisk slidegitarr, sång, trummor, munspel och kontrabas blandas roots och rock i ett poppigare format. Under 2016 släppte bandet singeln "Soil" med tillhörande musikvideo där bandet visar att de aktivt tar avstånd från all form av sexism, rasism och ojämlikhet i samhället. Detta är något som präglar bandet i stort och genomsyrar deras låtar. Among Lynx är bandet som rör om i den annars homogena och mansdominerade bluesgrytan.

Gruppen har under sina dryga två år hunnit etablerat sig stadigt på den svenska rootsscenen och har turnerat från norr till söder, allt ifrån stora festivalscener till trånga pubar. Bandet har efter debut-EP'n 2015 utökat sättningen med trummor och utvecklat ett lite tyngre och rockigare sound.

Among Lynx var även med och grundade musikkollektivet "Ladies Got The Blues", som efter succén på Fasching 2014 turnerat flitigt runtom i landet och utomlands.

Bandet släpper sitt första fullängdsalbum 30 augusti 2017 med efterföljande turné.

På scen:
Eva-Mi Ringqvist – sång,
Moa Brandt – gitarr
Elin Öberg – munspel
Tove Brandt – kontrabas
Lina Anderberg – trummor

- Liveklipp: Among Lynx på Fasching med Ladies got the blues 2016

- Musikvideo: "Soil" 2016

- Spotify: EP samt singel

- Facebook: https://www.facebook.com/amonglynx

Picknickföreställning

Pris:
Salong 240:-
Balkong 200:-
Salong Student/Pensionär 200:-
Balkong Student/Pensionär 160:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.