• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

BABIAN - Releasekonsert: ”Den Andra Sidan”

Med sitt primitiva sound och sin excentriska scenshow har Babian blivit ett unikum inom svensk rock. Bandet har hyllats för sina träffsäkra betraktelser och har under mer än 10 års tid spridit sina lyckokickar på klubbar och sommarfestivaler.

Den 26 maj släpps Babians fjärde fullängdsalbum ”Den Andra Sidan” (Hep Town Records) och i samband med detta blir det releasekonsert på Victoriateatern. Det bjuds på material från den nya skivan varvat med gamla goda babianklassiker. En mängd fantastiska gästmusiker backar upp och dessutom utlovas diverse överraskningar under kvällen!

”Den Andra Sidan” började som en intern adventskalender som snart kom att involvera alla bandmedlemmarna i låtskrivarprocessen. Resultatet blev ett omfattande material med ett mörkare sound och texter som inte bara slår bakut utan även inåt. Babian leder lyssnaren till den andra sidan med förhoppningar om att denne ska hitta ut med nya perspektiv på tillvaron.

Babian har genom åren turnerat intensivt, gjort ett antal uppmärksammande framträdanden i TV och radio och uppträtt på bl.a. på Roskildefestivalen, Hultsfredsfestivalen, Peace & Love, Siesta, Popadelica, Putte i Parken, Storsjöyran, Emmaboda och Liseberg m. fl.

Babian är:
Tobias Allvin – Sång, gitarr
Conny Andersson – Gitarr, sång
Anders Baeck – Trummor, sång
Christian Norefalk – Bas

Picknickföreställning

Pris: Salong 240:- Salong Student/Pensionär 160:- och Balkong 220:- Balkong Student/Pensionär 140:- (i biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.