• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

BARNFÖRESTÄLLNING: MUSIKSAGAN ”PETER OCH VARGEN” (S. Prokofjev)

- En barnföreställning i musikens tecken. Den välkända berättelsen om Peter och Vargen, här presenterad med den musik som kompositören S. Prokofjev skrev till sagan år 1936.

I berättelsen får vi följa den modiga pojken Peter som vågar sig utanför farfars trygga murar och ut i skogen. I skogen träffar han många olika djur och karaktärer, bl.a. fågeln, ankan och den farliga vargen. Varje karaktär i berättelsen representeras av ett instrument i orkestern, och tillsammans med en berättare får ni följa med på ett spännande äventyr. Musik, tal, kostymer och lite fantasi skapar ett framträdande som ni sent ska glömma.

Föreställningen är ca 30 min lång och rekommenderas till barn mellan 6–9 år, men självklart är alla välkomna. Tanken är att på ett lekfullt sätt presentera symfoniorkesterns instrument och musik för unga människor och ge dem kunskap om genren konstmusik, om hur en symfoniorkester låter och vilka instrument som finns i en sådan.

Bakom produktionen står Olivia Brisvall Rydqvist och Madalena Rodrigues, som båda är utbildade musiker och deltar i projektet både som organisatörer och medlemmar i orkestern.


Picknickföreställning

Pris: Barn 50:-
Vuxen 100:-
(i biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift)
Insläpp:
15.30
På scen: 16:00

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.