MY LITTLE OLDER BROTHER
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - FRÖKEN OMÖJLIG + Förfilm: MY LITTLE OLDER BROTHER

FRÖKEN OMÖJLIG
Jamais Contente. Frankrike 2016. Regi: Emilie Deleuze. 90 min. Franskt tal. Svensk text. Rek. för åk 5–7.
Det är inte lätt att vara 13 år, tycker Aurore! Skolan är tråkig och hemma är det ännu tråkigare. Aurore är trött på sin familj. Men den som Aurore verkligen inte står ut med längre är sig själv. Det enda hon gillar är att sjunga i sitt rockband. Det finns bara ett problem: hon vägrar att sjunga inför andra. Filmen är baserad på boken Aurores dagbok – en komedi som varsamt blandar tonårsångest med humor.

MY LITTLE OLDER BROTHER
Mijn kleine grote Broer. Nederländerna 2016. Regi: Iris Hogendoorn. 12 min. Holländskt tal. Engelsk text. Rek. för åk 6–7.
Att ha en störig storebror är illa nog, men när han får följa med till badhallen blir pinsamhetsfaktorn nästan olidlig. Dock visar sig blod vara tjockare än vatten i denna snälla historia om en tjej som ställer upp för sin storebror när det väl kommer till kritan.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.