Den blomstertid nu kommer
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - FROM NOWHERE + Förfilm: Den blomstertid nu kommer (23/3)

FROM NOWHERE
USA 2016. Regi: Matthew Newton. 89 min. Engelskt tal. Rek. för åk 8–gymnasiet.
Tre ungdomar i Bronx med ursprung från olika delar av världen ska ta high school-examen och behöver papper för att få stanna i USA och studera vidare. Inte nog med att ha vanliga tonårsproblem som sina klasskompisar, de måste också gräva ner sig i sin bakgrundshistoria. Det visar sig att betyg och närvaro inte är det viktiga, utan att kunna visa på en historia med folkmord och diktatorer för att få stanna kvar i landet.

Förfilm: DEN BLOMSTERTID NU KOMMER (23/3)
Sverige 2016. Regi: Victor Lindgren. 15 min. Svenskt tal. Engelsk text. Rek. för åk 8–gymnasiet.
Äntligen slutar skolan för Elin och hela sommarlovet och livet ligger framför henne. Sabina är ungefär lika gammal som Elin och samlar pantburkar. Hon har rest till Sverige från Rumänien tillsammans med sina bröder, i hopp om att finna arbete. En kväll möts de och kommer att finnas hos varandra för alltid.

__________________________________________________

Festivalarmband
Festivalarmbanden är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalarmband köper du här>>

För enskilda festivaldeltagare
Biljetterna kostar 50 kr/film på vardagar och 30kr/film på familjelördagen.

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan www.malmo.se/kulturkartan

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalarmband. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivalarmband, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 13 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.