Bitchboy Freak
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - HUNT FOR THE WILDERPEOPLE + Förfilm: Bitchboy (22/3) + Freak (23/3)

HUNT FOR THE WILDERPEOPLE
Nya Zeeland 2016. Regi: Taika Waititi. 101 min. Engelskt tal. Rek. för åk 6–8
Ingen vill ha föräldralösa Ricky Baker. När han flyttar hem till sin moster mitt ute i vildmarken blir han för första gången uppskattad för den han är. Mostern går hastigt bort och Ricky blir ensam med hennes man Hec, som är något av en enstöring och där kan han ju inte stanna, tycker myndigheterna. Men då fejkar Ricky sin egen död och ger sig ut på rymmen. Det dröjer inte många timmar innan Hec letar efter honom. Men det gör också den hårdkokta polisen Paula och resten av Nya Zeelands befolkning.

Förfilm: BITCHBOY (22/3)
Sverige 2016. Regi: Måns Berthas. 15 min. Svenskt tal. Engelsk text. Rek. för åk 6–9.
”Fan heller att gubbjäveln ska få vila i fred i familjegraven!” Morfar är död. De vuxna fattar ingenting. En rå och annorlunda historia om barn som vågar ta saker i egna händer när vuxenvärlden har svikit.

Förfilm: Freak (23/3)
Sverige 2016. Regi: Dawid Ullgren. 7 min. Svenskt tal. Engelsk text. Rek. för åk 5–6.
Det kanske börjar med att inte riktigt känna sig som ”en i gänget”. En kille mobbas av kamraterna i omklädningsrummet inför en simtävling. Men när allt känns som mörkast får han stöd från oväntat håll. En film om att känna sig utanför... om att vara en ”freak”.

__________________________________________________

Festivalarmband
Festivalarmbanden är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalarmband köper du här>>

För enskilda festivaldeltagare
Biljetterna kostar 50 kr/film på vardagar och 30kr/film på familjelördagen.

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan www.malmo.se/kulturkartan

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalarmband. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivalarmband, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 13 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.