The Teeny-Weeny Fox Bat Time Tiger Octopus Crocodile
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - Kortfilmspaket: Månulvar, tigrar och krokodiler. Filmer: Månulvarna, The Teeny-Weeny Fox, Bat Time, Tiger, Octopus, Crocodile

Månulvarna
Sverige 2016. Regi: Nima Yousefi. 12 min. Utan tal.
I skogen finns många underbara och udda varelser och i den här filmen får vi stifta bekantskap med en alldeles speciell sort: Månulvarna. De gillar allt som skiner och mest av allt älskar de månen, som de sitter och tittar på varje natt. En natt bestämmer de sig för att resa dit.

The Teeny-Weeny Fox
Le renard minuscule. Frankrike, Schweiz, Belgien 2016. Regi: Aline Quertain, Sylwia Szkiladz. 8 min. Utan tal.
Mitt i en frodig trädgård träffar en liten räv på en modig flicka med gröna fingrar som planterar växter. Tillsammans hittar de på en massa kul saker och av en tillfällighet upptäcker de att det finns annat än växter som kan växa och gro.

Bat Time
Fledermaus. Tyskland 2016. Regi: Elena Walf. 4 min. Utan tal.
Fladdermusen är på lekhumör men det är natt och alla djuren på gården sover. Trots ivriga försök att väcka dem så hittar fladdermusen, tråkigt nog, ingen lekkamrat. Fladdermusen har nästan gett upp hoppet när hen äntligen hittar en kompis.

Tiger
På barnets tallrik finns en bild på en tiger. När ingen ser får tigern liv och lämnar sin tallrik. I smyg tassar den runt på bordet och det verkar som att den är både hungrig, törstig och lite busig. Fantasifullt för de minsta.

Octopus
Krake. Tyskland 2016. Regi: Julia Ocker. 4 min. Utan tal.
Det är mycket att tänka på när en ska baka. En bläckfisk har många armar som kan hjälpa till och det är praktiskt när det krävs många ingredienser. Men det är också svårt att hålla styr på alla armar och få dem att göra som en vill … Hur ska det gå med kakan?

Crocodile
Krokodil. Tyskland 2016. Regi: Julia Ocker. 4 min. Utan tal.
Äntligen är det dags för myskväll framför tv:n och krokodilen har laddat upp med salta pinnar. Men krokodilen har en lång nos och korta armar och att få in pinnarna i munnen är svårare än hen trott. Efter flera tappra försök hittar krokodilen lösningen i soffan, en bit bort.

__________________________________________________

Festivalarmband
Festivalarmbanden är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalarmband köper du här>>

För enskilda festivaldeltagare
Biljetterna kostar 50 kr/film på vardagar och 30kr/film på familjelördagen.

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan www.malmo.se/kulturkartan

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalarmband. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivalarmband, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 13 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.