• Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - REAL BOY

USA 2016. Regi: Shaleece Haas. 72 min. Dokumentär. Engelskt tal. Rek. för åk 8–gymnasiet.

19-åriga Ben är transkille och på väg att hitta sin identitet. Parallellt med Bens övergång får vi följa hans mamma Suzy och hennes försök att acceptera att hennes dotter Rachel numera är Ben. Real Boy är en intim berättelse om en familj i förändring. Samtidigt som Ben utvecklar sin könsidentitet, genomgår hans mamma en egen förvandling, från motstånd till acceptans. Längs vägen möts de av både stöd och motstånd, och vi påminns om att en familj inte bara är någonting vi får, utan också väljer.

Disa Nordling är jurist och Sara Duarte projektledare på Malmö mot diskriminering. De jobbar i projektet DiBU (Diskriminering mot Barn och Unga) och håller i en workshop efter filmen.

23/3: WORKSHOP MED MALMÖ MOT DISKRIMINERING

__________________________________________________

Festivalarmband
Festivalarmbanden är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalarmband köper du här>>

För enskilda festivaldeltagare
Biljetterna kostar 50 kr/film på vardagar och 30kr/film på familjelördagen.

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan www.malmo.se/kulturkartan

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalarmband. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivalarmband, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 13 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.