• Speltid: 35 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.barnensscen.nu

Flytta med Teater AochO

En föreställning om att flytta.
Människor har alltid flyttat, och barn har följt med.

Kanske flyttar man till ett nytt hus, eller kanske till ett annat land, eller mellan sina föräldrar, eller så kanske man flyttar till en ny avdelning på dagis. Flyttar gör vi, och packa ska man. Vad tar man med sig? Kan man ta med sitt hus? Måste man packa mat? I vilken låda ligger gosedjuret? Vem ska flytta med? För ett barn är frågorna många, och vi vill med vår föreställning hylla alla barn som flyttar, vare sig de vill eller ej.

En fysisk föreställning med lådor och musik. En mamma, en tant, en faster, en flicka, en pappa, en kompis, och ett gosedjur....alla hamnar de i flyttkaoset på ett eller annat sätt. Lite roligt, lite rörigt, lite rörande, lite tokigt, och ett lyckligt slut - precis som en flytt ska vara.

Medverkande: AnnaKarin Sersam och Olivia Longo

För ålder: 4-8 år
Längd: 35 min


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.