• Kategori:
  • Hemsida: http://www.femalefilmfestival.se

IFEMA – FOKUS: TURKIET – Inflame

Regissör Ceylan Özgün Özçelik Land Turkiet År 2017 Längd 94 min Språk Turkiska Undertexter Engelska Skandinavisk premiär & avslutningsfilm!

Hasret arbetar för en turkisk nyhetskanal som stoltserar med det ambitiösa mottot: “Vad du ser är sanningen. Vad du hör är sanningen.” Men plötsligt börjar saker och ting att förändras. Redaktörer blir tillsagda att inte kommentera politikers tal; nyheter blir manipulerade och det blir förbjudet att använda sociala nätverk på interna datorer.

Efter världspremiären som enda turkiska film på prestigefulla Berlinale och sedan vidare till SXSW, har det nu blivit dags för den skandinaviska premiären här på IFEMA. Ceylan Özgün Özçeliks debutfilm är en obehagligt aktuell mardröm om mediacensur och glömska genererad av regering och massmedia tillsammans, baserad på ett verkligt politiskt trauma som har skakat Turkiet

IFEMA festivalpass gäller för inträde till ALLA festivalens filmer och programpunkter i mån av plats Festivalpass>>

IFEMA – Klippkort (se 4 filmer till priset av 3) Klippkortet kan delas av två personer, med var sitt medlemskort. Klippkort>>


__________________________________________________

IFEMA INTERNATIONAL FEMALE FILM FESTIVAL MALMÖ
IFEMA är en filmfestival som för 11:e året i år visar filmer av kvinnliga regissörer från runt om i världen. Mellan 3–9 april blir det samtal, mingel, regissörsbesök och massor med film på Panora i Malmö och runt om i Skåne. Årets tema är FRIHET med ett särskilt fokus på TURKIET. IFEMA arrangeras av Imagenes del Sur/Bilder från Söder. Mer information om festivalen hittar du på:
www.femalefilmfestival.se
www.facebook.com/ifemafilmfestival

FOR INFORMATION IN ENGLISH, PLEASE VISIT OUR WEBSITE.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.