• Kategori:
  • Hemsida: http://www.femalefilmfestival.se

IFEMA – IN BETWEEN

Regissör Maysaloun Hamoud Land Israel, Frankrike År 2016 Längd 103 min Språk Hebreiska, Arabiska Undertexter Engelska

Salma, Laila och Nour kommer aldrig att passa in. Som palestinier med israeliskt medborgarskap väljer de att leva ett liv i frihet i Tel Aviv, långt från sina hembyar. I den tillåtande atmosfären i staden, navigerar de tre kvinnorna mellan traditionella normer och modernitet. Maysaloun Hamouds debutfilm är obönhörligt briljant och full av värme. Med övertygande skådespeleri, uppslukande foto och ett pulserande soundtrack fångar den dualiteten mellan gamla traditioner och storstadens hårda kanter, samt det pris Salma, Laila och Nour måste betala för en livsstil av frihet som verkar självklar för många.

IFEMA festivalpass gäller för inträde till ALLA festivalens filmer och programpunkter i mån av plats Festivalpass>>

IFEMA – Klippkort (se 4 filmer till priset av 3) Klippkortet kan delas av två personer, med var sitt medlemskort. Klippkort>>


__________________________________________________

IFEMA INTERNATIONAL FEMALE FILM FESTIVAL MALMÖ
IFEMA är en filmfestival som för 11:e året i år visar filmer av kvinnliga regissörer från runt om i världen. Mellan 3–9 april blir det samtal, mingel, regissörsbesök och massor med film på Panora i Malmö och runt om i Skåne. Årets tema är FRIHET med ett särskilt fokus på TURKIET. IFEMA arrangeras av Imagenes del Sur/Bilder från Söder. Mer information om festivalen hittar du på:
www.femalefilmfestival.se
www.facebook.com/ifemafilmfestival

FOR INFORMATION IN ENGLISH, PLEASE VISIT OUR WEBSITE.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.