• Kategori:
  • Hemsida: http://www.femalefilmfestival.se

IFEMA – OUAGA GIRLS

Regissör Theresa Traore Dahlberg Land Sverige, Burkina Faso, Frankrike År 2017 Längd 80 min Språk Franska Undertexter Engelska

En grupp unga tjejer i blå overaller mekar med bilar i Burkina Fasos huvudstad, Ouagadugu. De befinner sig precis i det sköra skedet i livet när deras drömmar, önskningar och mod blandas ihop med åsikter, rädslor och samhällets förväntningar på vad en kvinna ska vara. Och de går alla i samma klass på stadens enda bilmekanikerskola för tjejer. Theresa Traore Dahlbergs långfilmsdebut är en poetisk, okonstlad, djup och varm uppväxtskildring som har lika nära till tårar och smärta som till bubblande skratt och glädje.

IFEMA festivalpass gäller för inträde till ALLA festivalens filmer och programpunkter i mån av plats Festivalpass>>

IFEMA – Klippkort (se 4 filmer till priset av 3) Klippkortet kan delas av två personer, med var sitt medlemskort. Klippkort>>


__________________________________________________

IFEMA INTERNATIONAL FEMALE FILM FESTIVAL MALMÖ
IFEMA är en filmfestival som för 11:e året i år visar filmer av kvinnliga regissörer från runt om i världen. Mellan 3–9 april blir det samtal, mingel, regissörsbesök och massor med film på Panora i Malmö och runt om i Skåne. Årets tema är FRIHET med ett särskilt fokus på TURKIET. IFEMA arrangeras av Imagenes del Sur/Bilder från Söder. Mer information om festivalen hittar du på:
www.femalefilmfestival.se
www.facebook.com/ifemafilmfestival

FOR INFORMATION IN ENGLISH, PLEASE VISIT OUR WEBSITE.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.