• Kategori:
  • Hemsida: http://www.femalefilmfestival.se

IFEMA – PARK

Regissör Sofia Exarchou Land Grekland År 2016 Längd 100 min Språk Grekiska, Engelska, Danska Undertexter Engelska

Isolerat och övergivet, omgivet av sönderfallande idrottsanläggningar, ligger den olympiska byn utanför Aten idag nästan öde. Dess invånare är ett antal familjer med låg socioekonomisk bakgrund som erbjudits fri bostad efter de olympiska spelen år 2004. Bland ruinerna driver en grupp barn och ungdomar omkring och försöker frustrerat hitta sig själva och något att fördriva tiden med. Park är en hyllad genuint kaxig uppväxtskildring och skarp betraktelse över det sargade grekiska samhället och på samma gång en otroligt rörande och subtil berättelse om den unga jakten på frihet, mening och bekräftelse.

IFEMA festivalpass gäller för inträde till ALLA festivalens filmer och programpunkter i mån av plats Festivalpass>>

IFEMA – Klippkort (se 4 filmer till priset av 3) Klippkortet kan delas av två personer, med var sitt medlemskort. Klippkort>>


__________________________________________________

IFEMA INTERNATIONAL FEMALE FILM FESTIVAL MALMÖ
IFEMA är en filmfestival som för 11:e året i år visar filmer av kvinnliga regissörer från runt om i världen. Mellan 3–9 april blir det samtal, mingel, regissörsbesök och massor med film på Panora i Malmö och runt om i Skåne. Årets tema är FRIHET med ett särskilt fokus på TURKIET. IFEMA arrangeras av Imagenes del Sur/Bilder från Söder. Mer information om festivalen hittar du på:
www.femalefilmfestival.se
www.facebook.com/ifemafilmfestival

FOR INFORMATION IN ENGLISH, PLEASE VISIT OUR WEBSITE.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.