Lena Frisk
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.mack.se

MACK 4/5 André Wickström & Lena Frisk

Standup på Moriska Paviljongen

André Wickström - Gjorde sin första stand up show år 1995 och firade på hösten 2010 sin 15-åriga komikerkarriär genom att roastas av andra komiker under Stand Up Turku! -festivalen. André har många järn i elden: han har skrivit en bok om stand up-komik, gett ut två dvd:n , han uppträder både i Finland och i Sverige, men också i Norge, Danmark, Estland, Irland på Island och till och med i New York och han medverkar i tv program i såväl Finland som Sverige. Han hade huvudrollen i den prisbelönta serien W-stil som år 2004 belönades med en Venla-staty för bästa underhållningsprogram samt medverkade i programmet Ögonaböj som i sin tur belönades med en Venla-staty för bästa underhållningsprogram år 2006.

Lena Frisk - Malmös egen ståuppdrottning! Snabb i repliken och ger svar på alla frågor …även dom du inte ställt! Med stor publikkontakt och fantastisk improvisationsförmåga levererar hon egna lösningar på livet. Lyssna och lär… eller kanske helst inte… men skrattar gör du garanterat!


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.