• Speltid: 60 min totalt utan paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.palladium.nu

Moto Boy

Moto Boy - släpper nytt album i början av 2017!

När Moto Boy dök upp på den svenska musikscenen 2006 med sin sakrala sång och självklara utstrålning lämnade han få oberörda. Hans första skivor Moto Boy och Lost in the call togs emot väl av musikrecensenterna och beskrevs som “en hel gosskör i fjäderboa” (SVD).

Moto Boy har kallats den omisskännliga romantikern med den "makalösa rösten“ (Sonic). Under 2015 var Moto Boy ute på världsturné med Cardigans, spelade på en HBTQ-festival i Ryssland och medverkade i en hyllning till artisten Björk. Han har just släppt en ny singel; Everybody´s running from something och i början av 2017 kommer ett nytt album.

Den nya skivan är ett rätt radikalt steg framåt för Moto Boy.
Niko Stoessl och jag gick helt på intuition och nyfikenhet när vi testade nya sätt att producera på och resultatet blev något helt fantastiskt. Det är det bästa och mest inspirerade jag gjort sen debuten och innehåller en rad nästan overkliga samarbeten med artister som Anna Lanfer (GRAU), Christian Eigner (Depeche Mode) och Nina Persson (The Cardigans).

Turnén kommer gå i samma linje, ett stort steg framåt med nya ljudbilder och en unik visuell upplevelse!

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.