Fotograf: Per Morten Abrahamsen
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.palladium.nu

Små och stora hemligheter - Gazart

De kan vara små och lätta. Som bubblor i magen hoppar de runt och gör dig glad. Ofta hoppar de upp på tungan och svävar ut mellan tänderna och in i örat på den förste du möter. De kan också vara stora och tunga och kännas som sten, som skumpar runt i magen.

Goda och dåliga - världen är full av hemligheter och för de minsta är hela världen en hemlighet. Allt är nytt, du vänder och vrider, ser runt om och bakom, rynkar pannan och lyfter på mattans kant. Finns det liv i damsugarpåsen? Är skuggor mörkrädda? Och kan giraffen på tapeten flyga?

Två dansare tar dig med in i en finurlig värld av stora och små hemligheter. Danska kompaniet Gazart leds av koreografen Tali Rázga, vars verk ofta förkroppsligar aktuella vardagliga ämnen med en känsla av sorglös lekfullhet, poetisk känslighet och stark energi.

För barn från 1-5 år och deras vuxna.

För barn från 1-5 år och deras vuxna.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.