• Kategori:
  • Hemsida: https://www.facebook.com/SWS.malmo/

Svensk Wrestling Syd presenterar – Never Mind the Bollocks this is Wrestling!

Svensk Wrestling Syd kommer tillbaks till Inkonst där vi startade året med en fantastisk utsåld show!

På vår förra show avgick Danny Sharp med bältet och segern mot både Steinbolt - Pro wrestler och The Human Battle Tank - Harley Rage, men inte h1elt utan kontrovers då J.O Hansen - Professional wrestler och Jim Cafs åter lade sig i vårt main event! Sharp svär på att han inte har något med dem att göra men han utnyttjade verkligen läget till max!

Vad väntar för mästaren Sharp nu? Och vad blir nästa utmaning för tungviktarna Harley och Steinbolt? Sixt - Pro wrestlerhar länge haft Valentine wrestler och Leeloo som en törn i sidan och har nu fått uppbackning av MMA-stjärnan och tidigare världsmästaren för Cage Fighters Pannie ''Banzai'' Kianzad, de två lagen ställs i en prestigefylld kamp på galan! Danske Chaos och Nitro Green gav sig på favoriterna Virus och Huckleberry Sinn och har lovat att visa att Danmark är den bästa wrestlingnationen i norden! J.O Hansen - Professional wrestler och Jim Cafs visade att de inte skyr några medel för att skapa kaoz, även om det kostade dem titlarna mot Los Classicos och Pretty Fly, där det sistnämnda teamet verkade rasande över Hansens användande av stolar som vapen, kan vi ana en grudge match på gång?

Svar på detta och mycket mer är att vänta på showen den 6 maj på Inkonst!

Klara Matcher:
Valentine wrestler & Leeloo vs Sixt - Pro wrestler & Pannie ''Banzai'' Kianzad - Intergender Tag Team Match

Fler matcher inom kort!

► Svensk Wrestling Syd presenterar – Never Mind the Bollocks this is Wrestling!
► Lör 6 maj 2017. kl. 19.30 (första matchen kl. 20)
► Inkonst, Möllevången Malmö
► Barservering – åldersgräns 18 eller minderåriga i målsmans sällskap


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.