• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

TINGSEK – litet stort gammalt nytt mjukt hårt rakt krokigt fint fult

En musikföreställning med Magnus Tingsek & Oscar Johansson

Malmösonen kommer till Victoriateatern med en avskalad duo-uppsättning bestående av honom själv och pianisten Oscar Johansson. Det blir två exklusiva och intima spelningar med självsäker, mustig och nostalgisk soul inspirerad av klassisk musik, folkmusik och RnB – med en touch av svensk urskog.

"Efter att ha varit ute och spelat med ett sjumannaband i många år så blev jag sugen på att göra någonting mer avskalat. Jag ville ta det tillbaka till mina första år på vägarna för 15 år sedan fast med material i bagaget från sex skivor och många hundra gig senare. Så blev det. Jag tar med mig min vän Oscar Johansson på Klaviatur och tillsammans kommer vi att spela låtar från alla mina år som artist och berätta lite om hur och varför jag har gjort dom valen jag gjort. Varför Led Zeppelin, Depeche Mode, Stevie Wonder, Blur och D’angelo alla inspirerat mig till det jag blev musikaliskt och varför jag fortfarande söker efter nya uttryck hela tiden. Framförallt så kommer vi att spela musik från låtlistan alla ska få vara med att bestämma. Jag ser fruktansvärt mycket fram emot detta och hoppas att ni gör detsamma. Vi ses i höst – Magnus"

Tingsek har förtrollat sin publik med sitt låtskrivande, sin sångröst och varma scenpersonlighet sedan 2005 och med senaste albumet Amygdala tar han oss ännu en gång med storm. Med Amygdala visar Tingsek upp en något mognare, souligare artist än tidigare – ett djup som troligen kan kopplas till det faktum att han de senaste åren både skrivit och producerat amerikanska soulstjärnan Allan Stones senaste platta Radius samt blivit pappa för första gången.

Senaste skivan släpptes den 14 oktober (World Of Its Own Recordings/Border), Tingseks första soloalbum på över fem år, och följdes i höstas upp av en bejublad mini-turné, med utsålda spelningar på bl. a. Vasateatern i Stockholm (där han slog publikrekord), Örebro och Storan i Göteborg. I våras återvände han till Stockholm med tre utsålda spelningar på raken på Södra Teatern, och besökte London för ett gig på det ikoniska The Jazz Café – som han sålde ut även det.

https://www.youtube.com/watch?v=Q8mcoo4dxPo

http://www.tingsek.com

https://www.facebook.com/tingsekmusic

https://open.spotify.com/artist/7ld5C8ya3nwAnCTHG923VE

Picknickföreställning

Pris: Salong 340:- Salong Student/Pensionär 300:- och Balkong 300:- Balkong Student/Pensionär 260:- (i biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.