• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

ULF DAGEBY BAND - Tillbaka till noll

Den folkkäre artisten och kompositören Ulf Dageby, mest känd från Nationalteatern, tar äntligen upp sitt egna band igen efter en längre tids träda! Det blir musik från hela katalogen av både gammalt och nytt!

Ulf Dageby har en lång karriär som innefattar både film och teatermusik och var tidigt en pionjär med elektronisk musik. 1971 var Ulf med och bildade Nationalteatern och har skrivit många av gruppens låtar, däribland “Vi äro tusenden” (huvudnummer för Tältprojektet), “Barn av vår tid”, “Rövarkungens ö”, “Livet är en fest”, “Hanna från Arlöv”, “Vi cyklar runt i världen” och “Men bara om min älskade väntar”, en översättning av låten “Tomorrow Is a Long Time” av Bob Dylan.

Utöver Nationalteatern har han även gjort flertal egna soloalbum bl a ”En dag på sjön” och ”Känsliga soldater” varav det senare blev utnämnt till Sveriges bästa album genom tiderna då det släpptes. Ulf har även gjort sig känd för sitt arbete med filmmusik, bland annat i samarbete med filmskaparen Stefan Jarl, med filmer som ”Ett anständigt liv” och ”Hotet”. Efter att ha studerat komposition i fyra år arbetar han främst med filmmusik till bl a Martin Beck-filmerna. Ulf medverkade under 2013 i TV4s program ”Så mycket bättre”.

Ulf Dageby Band är just i färd med att spela in nytt material som släpps under 2017.

Ulf Dageby - sång/gitarr
Håkan Nyberg - trummor
Håkan Svensson - gitarr/ sång
Ulf ”Vinyl” Stenberg - keyboards
Kalle Gustafsson-Jerneholm – bas Picknickföreställning

Pris: Salong 320:- Salong Student/Pensionär 280:- och Balkong 280:- Balkong Student/Pensionär 240:- (i biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.