Foto: Leif Wikberg
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

ULRIKA BODÉN OCH AHLBERG, EK & ROSWALL Upptäck Victoria!

– Svensk folkmusik med influenser av både pop och barock, en stor klanglig bredd och ett alldeles oemotståndligt sväng.

Ulrika Bodén med rötterna i Helgum har de ångermanländska visorna nära hjärtat. Med sitt uttrycksfulla sångsätt räknas hon som en av landets främsta folksångerskor och anlitas som solist och med sina band såväl i Sverige som utomlands.

Sommaren 2016 gav Ulrika ut den lovordade skivan ”Te berga blå” – en hyllning till vallmusiken och dess traditionsbärare: kvinnorna. Till Victoriateatern kommer hon med favoritmusikerna i trion Ahlberg, Ek & Roswall, som också medverkar på albumet.

Ahlberg, Ek & Roswall har med sitt bländande samspel och fantasifulla arrangemang etablerat sig som en av de mest spännande akterna på den svenska folkmusikscenen. I deras musik finns influenser av både pop och barock, en stor klanglig bredd och ett alldeles oemotståndligt sväng. Utsedda till Årets Grupp på Folk och Världsmusikgalan 2016.

Tillsammans skapar Ulrika Bodén och Ahlberg, Ek & Roswall en energifylld konsert med vackra sånger, intensiva låtar och kraftfulla lockrop. Det blir musik ur både AERs och Ulrikas repertoarer, varav flertalet låtar från nya skivan.

Ulrika Bodén – sång, autoharp, dulcimer
Emma Ahlberg – femsträngad fiol
Daniel Ek – harpgitarr
Niklas Roswall – moraharpa, nyckelharpa

UPPTÄCK VICTORIA!
Har du aldrig varit hos oss på Victoriateatern så är det hög tid! Vi erbjuder denna konsert till ett lägre biljettpris för att alla ska få möjlighet att upptäcka Victoriateatern.

Vid några utvalda tillfällen ger vi dig möjligheten att uppleva vår intima scen och koncept där du kan, om du vill, avnjuta din egen picknickkorg till tonerna från scenen.

Detta är ett unikt tillfälle för alla att besöka Victoriateatern – utnämnd till Sveriges bästa livescen 2016.

Picknickföreställning

Pris: 100:- och Pensionär/Student 50:- (i biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.