• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

Victoria dansar med ALICE FRANCIS

»Electric Shock« Releaseturné 2017

Ta på dig fjäderboan, glitterstassen och knyt flugan för detta blir en dansafton utan dess like. Välkommen till premiären av Victoria dansar! och låt aftonen ta dig till(baka) det nya 20-talet tillsammans med den idag kanske främsta artisten inom den moderna swingen – Alice Francis!

Trion består av den rumänska sångerskan och låtskrivaren Alice Francis a.k.a. Miss Flapperty, den tyske producenten Mr. Goldilocks och enmanskören Chil-Min Yoo från Korea. Med kombinationen av Alice unika röst, som för tankarna till storheter som Billie Holiday och Eartha Kitt, sitt moderna neo-swing-sound och en härlig och energisk scennärvaro, har de tillsammans utvecklat en elegant och fartfylld liveshow inspirerad av allt från Josephine Baker, den berömda Charlestontradition, 20-talets jazzera, modern hip-hop och elektronica. Det är ljudet av "The Roaring Twenties"!

Trion är i färd med att ta över världen och har under de senaste tre åren befunnit sig på en nästan oändlig världsturné. Med konserter i Kanada, Ryssland, Israel och många andra europeiska länder har trion uppträtt sida vid sida med bl. a. stora artister som Alicia Keys, Erykah Badu och Public Enemy, bara för att nämna några. Förutom att genomföra mängder av livekonserter har sångerskan Miss Francis, arbetat på sitt album, som nu är klart och mastrat i den legendariska New York-studion Sterling Sound Master studio.

Den första singel-EP:n med tre remixer av låten ”Dear Love” släpptes den 4 november 2016. Låten är en kärleksballad; känslosam, melankolisk och ganska ovanlig, men ändå genuin och typiskt ”Alice Francis”. Remixerna är skapade av San Fransisco-baserade DJ:n och producenten KASTLE som ger låten ett ”dubbing two-step sound”, DJ och producent Sinan Mercenk (IdeenDeluxe Records) från Berlin som lägger till sin house version av singeln och Hamburgduon Kalletti Klub som ger lyssnaren en swinging klubbmix.

Fullängdsalbumet »Electric Shock« släpps under våren 2017.

På scen:
Alice Francis – Sång
Mr. Goldielocks – Sampler
Sir Chul-Min Yoo – Kör

Observera att det är förbjudet att ta med mat och dryck till detta evenemang. Det kommer inte finnas några stolar i salongen. Endast sittmöjlighet vid köp av balkongbiljett.

Pris: Salong (Stående) 100:-
Balkong (Sittande) 100:-
I dörren: 150:-
(i biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.