• Speltid: 50 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.inkonst.com

”Breaking up with J.K. Rowling” - Libby Norman

Fangirl gör slut med sin idol

I ett rum fyllt av Harry Potter-memorabilia och en tatuerare på scen bjuder Libby Norman in publiken att hjälpa henne gå vidare, och vara med när en fangirl bryter upp med sin idol.

Har du varit ett fan? Har du riktat din energi och uppmärksamhet mot en värld, en person, en fiktion? Har relationen till din idol väckt starka känslor av både kärlek och hat? Har du någon gång funderat på om det möjligen är dags att göra slut?

Under två kvällar erbjuder Libby Norman dig att bevittna en utrensande ritual, att hjälpa henne att avsluta relationen till en ikonisk författare, men också att minnas och sjunka in i nostalgin över det som en gång varit och sen gå vidare.
Välkommen in i J.K. Rowlings magiska trollkarlsvärld för att dela minnen och läka brustna hjärtan som efter vilket breakup som helst.

Libby Norman är performancekonstnär och fangirl från Storbritannien. Hennes verk utforskar “fandom” som en social, konstnärlig och akademisk praktik, och hon använder sig av live-skrivande för att skapa fantexter. Hon är särskilt intresserad av mötet mellan skam och överflöd i queerkultur och fandoms.
Hon är en av grundarna av konst- och producentkollektivet @somepoint som skapar platser där folk kan mötas och lära sig av varandra, träffa vänner, skapa konst och utmana neoliberala strukturer för högre utbildning. De har bland annat arrangerat “unlearning-events” på DARC studios i London och Vierte Welt i Berlin.

By: Libby Norman | Friend: Noa Carvajal.

Föreställningen spelas på engelska

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.