Strawberries
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - THE SEEN AND UNSEEN + STRAWBERRIES

THE SEEN AND UNSEEN
Sekala Niskala. Indonesien, Nederländerna, Australien, Qatar 2017. Regi: Kamila Andini. 83 min. Indonesiskt, balinesiskt tal. Svensk och engelsk text. Rek. från 10 år.
En film om att söka tröst i fantasin när ens tvilling dör. Tvillingarna Putri och Putra är i tioårsåldern och bor i en by vid ett berg i Indonesien. De leker och känner varandra utan och innan. En dag blir Putri sjuk och det visar sig att det är en hjärntumör. På nätterna drömmer Putra sig bort till ett annat ställe där hennes bror är frisk och de gör saker tillsammans. Fantastisk filmkonst om hur man hanterar sorg.

STRAWBERRIES
USA, Sydkorea 2018. Regi: Donggyun Han. 7 min. Engelskt tal. Rek. från 10 år.
Det är sommar och två vänner har ett uppdrag: att med kikare, mycket list och hemliga gåvor få den ena tjejen att visa sin kärlek för killen som älskar att läsa, ha hörlurar i öronen och kanske mest av allt, äta jordgubbar. En lekfull film om spänningen och nervositeten när en är så kär i en person att allt en kan tänka på är att få säga hej.

__________________________________________________

Festivalpass
Festivalpass är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalpass >>

För enskilda festivaldeltagare
För vuxna festivaldeltagare gäller priset 50 kr/film

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan kulturkartan.malmo.se/

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalpass. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivpass, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 12 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.