• Speltid: 60 min
  • Kategori:
  • Hemsida: https://www.facebook.com/malmoakademiska/
  • Artist / Medverkande: Malmö akademiska kör & orkester

Chichester Psalms

Malmö akademiska kör & orkester ger glimtar av ljus i det kompakta höstmörkret och bjuder in till en värmande stund där man kan hela sig från årstidens biverkningar.

I ett program som knyter an till judisk tradition vill vi fira allhelgona, Festum omnium sanctorum, med er i Johanneskyrkan. I historien har ljus och eldar tänts för att vägleda de döda hem efter sommarens slut och i skenet av stearinljusens lågor framför vi Bernsteins Chichester Psalms på hebreiska och Schönbergs Kol Nidre, den senare i sprakande Sverigepremiär.
Konserten bjuder också på Elgars Lux Aeterna för kör och musik av Moses Pergament.

Vi vill göra våra konserter tillgängliga för så många människor som möjligt, men vi vill samtidigt hålla igång en debatt om tillgång och kostnader inom kulturen. Frågan är vad kultur ska kosta, vem som ska betala och hur mycket. Detta har lett till beslutet att låta publiken själva bestämma vad de betalar för inträde på våra konserter. I dörren väljer ni alltså ett helt valfritt belopp och på Kulturcentralen finns några olika kategorier att välja mellan. Varmt välkomna att fly mörkret med oss!

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.