• Speltid: 120 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.karavanmalmo.se
  • Artist / Medverkande: Cirkus Saga och Karavan

Cirkusmys

Karavan upprepar succén för förr och bjuder in till cirkusmys för hela familjen. Cirkusföreställning, prova på cirkus och roligt pyssel.

Kom in till oss och mys med cirkus, fika och kaffe medan barnen leker cirkus och skapar finurliga konstverk.

Cirkus Saga spelar sin föreställning Kom hit! En finurlig och rolig nycirkus föreställning för både stora och små som kombinerar, livemusik med högtflygande Cirkus konster och publikinteraktion.

Fyra tokiga karaktärer flyttar ihop, men upptäcker snart att det inte alltid är så lätt att komma överens. Kommer de bli vänner till slut trots tokiga missförstånd. Och vad är det som gömmer sig i den fina lilla blå väskan? Med akrobatiska konster, jonglering och musik tar vi er med in i ett cirkusäventyr där publiken är med och hjälper karaktärerna att komma till rätta i sitt nya liv tillsammans.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.