• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

DAVID URWITZ

Lite i skymundan har musikern och låtskrivaren David Urwitz, numera bosatt i Göteborg men med rötterna i Trollhättan, skapat sig en alldeles egen plattform med en ständigt växande publik. I sina sånger skildrar han ofta en längtan från den lilla staden till något annat. Han är lika mycket historieberättare som musiker och skriver och framför låtar med ett stråk av vemod och inneboende melankoli, men alltid med hoppet klart lysande. Varje låt rymmer en historia.

Sedan debuten 2005 har David släppt sex skivor och gjort över 500 konserter i Sverige och Norge. Han har samarbetat och turnerat med bland annat Peter LeMarc, Caroline af Ugglas, Cajsa Stina Åkerström, Eldkvarn och Uno Svenningsson.

Under våren kommer Davids sjunde album: Jag fick ett piano av Pär och hans bror.

https://www.facebook.com/davidurwitzfanklubb
https://open.spotify.com/artist/2ces6d2YsQP1RpGMYpdFy8
www.davidurwitz.se

https://youtu.be/R6fYI84bvSU
https://youtu.be/HmKMPF-xq60

Supportakt:
Frida Andersson är en finlandssvensk singer-/ songwriter från Ekenäs, Finland. Hon har gett ut fyra skivor och turnerat flitigt i Finland och Sverige. Frida har bland annat samarbetat med Bo Kaspers Orkester och åkte med på deras Nordenturné för några år sedan. Frida Andersson är numera bosatt i Stockholm.

Picknickföreställning

Pris:
Salong 240:-
Balkong 200:-
Salong Student/Pensionär 200:-
Balkong Student/Pensionär 160:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.