• Kategori:
  • Hemsida: http://www.doclounge.se/malmo

Doc Lounge Malmö Special: Touch Me Not

Den hyllade filmen Touch Me Not är en film i gränslandet mellan fiktion och dokumentär som utforskar det mänskliga begäret efter närhet och den djupa rädslan för intimitet som kan drabba oss. En visuellt vacker film om kropp och sex som inte lämnar någon oberörd.

→ OBS! Denna kväll gäller andra tider och filmen kommer efterföljas av ett längre panelsamtal mellan regissören två av filmens protagonister och moderator Marco Vega
→ DÖRRAR: 18.00
→ FILMSTART: 19.00
→ SAMTAL (1 timme): 21.15
Kvällen slutar 22.30

Touch Me Not vann Guldbjörnen vid Berlinale filmfestival 2018 och är Adina Pintilie debutfilm. Filmen kommer efterföljas av ett mer djupgående och efterforskande samtal tillsammans med Adina och personer/karaktärer från filmen, ett samtal som kommer modereras av saxualupplysare Marco Vega

Visningen görs i stolt samarbete med RFSU Malmö

Adina Pintilie / Romania / 2018 / 123 min Golden Bear vinnare på Berlinale 2018

Plats: Babel, Spångatan 38
Pris: Ordinarie: 90 kr - Student & pensionär: 70 kr
Platserna är onumrerade.

→ Sittplatser:
Alla platser är onumrerade. Förköpsbiljett garanterar inte sittplats vid utsålda arrangemang. Möbleringen är inte fast, så variationer förekommer beroende på kväll.

→ Tillgänglighet:
Babel ligger en halv-trappa upp. Det finns en ramp till vänster om entrédörren. Be entrévärdar eller kassapersonal om hjälp för att fälla ner denna. Det går bra att meddela i förväg om du vill ha hjälp när du kommer: malmo@doclounge.se En rymligare toalett, anpassad för rullstol finns i anslutning till entré och garderob. Textning av våra filmer varierar. Se på varje enskilt evenemang för detaljer kring språk och eventuella undertexter.

More info about Doc Lounge Malmö and our movies can be found on our website: www.doclounge.se/malmo

Doc Lounge arrangeras i stolt samarbete med Malmö Stad, Film i Skåne, ABF Malmö, Svenska Filminstitutet och Babel.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.