• Kategori:
  • Hemsida: http://www.doclounge.se/malmo

Doc Lounge Malmö: The Men´s Room

Säsongens sista film är en känslofylld berättelse om gemenskap, Black Sabbath och döden. I The Men 's Room möter vi en norsk manskör som övar inför sitt största gig någonsin – som förband åt Black Sabbath, samtidigt som deras dirigent kämpar mot sin cancer.

Välkomna till ett känslofyllt avslut av höstsäsongen tillsammans med oss och en norsk manskör!

The Men's Room - For vi er gutta
Sommer & Vemund Svendsen / Norge / 2019 / 74 min

Varje vecka samlas 25 medelålders män för att dricka öl, snacka skit och sjunga rockiga, underbältet låtar. Bakom slutna dörrar formas en gemenskap och ett broderskap som binder dem samman. De har till och med lovat att sjunga på varandras begravning – lite utav ett skämt som plötsligt kan komma att bli verklighet. Detta då deras dirigent visar sig vara svårt sjuk i cancer och bara har en kort tid kvar att leva.

Regissörerna Sommer och Vemund Svendsen skildrar en unik gemenskap där både stora och små känslor får ta plats, blandat med mycket sång och hårdrock.

Mer info om gäster och arrangemanget finns på Doc Lounge hemsida:
www.doclounge.se/malmo

→ Var, när, hur!?
Dörrar öppnas: 19.00 - Förfilm: 19.30 Filmstart: 20.00
Plats: Babel, Spångatan 38
Pris: Ordinarie: 90 kr - Student & pensionär: 70 kr
Platserna är onumrerade.

→ Sittplatser:
Alla platser är onumrerade. Förköpsbiljett garanterar inte sittplats vid utsålda arrangemang. Möbleringen är inte fast, så variationer förekommer beroende på kväll.

→ Tillgänglighet:
Babel ligger en halv-trappa upp. Det finns en ramp till vänster om entrédörren. Be entrévärdar eller kassapersonal om hjälp för att fälla ner denna. Det går bra att meddela i förväg om du vill ha hjälp när du kommer: malmo@doclounge.se
En rymligare toalett, anpassad för rullstol finns i anslutning till entré och garderob. Textning av våra filmer varierar. Se på varje enskilt evenemang för detaljer kring språk och eventuella undertexter.

More info about Doc Lounge Malmö and our movies can be found on our website: www.doclounge.se/malmo

Doc Lounge arrangeras i stolt samarbete med Malmö Stad, Film i Skåne, ABF Malmö, Svenska Filminstitutet och Babel.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.