• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

Elina du Rietz - PK-FITTAN

En standupshow om livet som politisk korrekt med Elina du Rietz
Supportkomiker: Inkvoterad hen från Orten.
Regi: Lasse Karlsson

Att begreppet PK har blivit ett skällsord är ju egentligen ganska konstigt. Allt vi försöker göra är ju att göra allting rätt, snällt, bra för andra, återvinna, handla ekologiskt, skänka pengar till behövande, prata med flyktingar och köra gasbil. Men det är ju också sjukt jobbigt att behöva tänka på varenda grej man köper, är den ekologisk, giftfri, inte djurtestad? Hur många tiggare kan jag ge pengar utan att inte själv gå i konkurs? Och hur mycket bröstmjölk finns det egentligen kvar efter 6 års amning? Tur ändå att Elina kan lämna in hunden på det könsneutrala hunddagiset i Hornstull…

Komiker Elina du Rietz reder ut begreppen och sina egna fördomar i sin första soloshow. Hon blandar standup med skådespeleri (som hon ju också är) och väver ihop showen med karaktärer från huset där hon bor, trots att det är extremt icke-PK att härma andra. Det blir en levande, fysisk standupshow med hög igenkänningsfaktor och många skratt. Följ med in i Elinas värld och möt en livs levande PK-fitta!

Elina du Rietz
En 40-årskrisande hälsomanisk småbarnsmamma som kastar sig mellan fysisk komik, igenkänning och underbara karaktärer som du inte visste att du ville träffa. Elina Du Rietz är en galenpanna som bitvis är ganska grov men alltid med glimten i ögat. Självklart feminist, så länge hon får bestämma där hemma. På TV har du till exempel sett henne i Partaj, Café Bärs, Solsidan och Boymachine.

Picknickföreställning

Pris:
Salong 240:-
Balkong 200:-
Salong Student/Pensionär 200:-
Balkong Student/Pensionär 160:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.