• Speltid: 130 min totalt med paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.palladium.nu

En stilla jul med Anders Ekborg

Anders Ekborgs julkonsert har blivit en tradition för många i Sverige. Denna känslosamma och finstämda konsert har fyllt kyrkor, teatrar och konserthus under flera år och förnyas för varje säsong.

En stilla jul förmedlar det som många förknippar med en äkta och traditionell jul. Konserten vilar på en grund av eftertanke, kärlek och omtanke om andra. Anders delar scen med den klassiske gitarristen Bengt Magnusson, kompositören och pianisten Stefan Nilsson samt en stråkensemble.

Anders Ekborg, känd sångare och skådespelare, har redan hunnit med mer än de flesta vågat drömma om. Från Dramatenuppsättningar med bl.a. Ingmar Bergman, huvudroller på film och i TV, till stora musikalroller. Många förknippar Anders med hans uppskattade rollgestaltningar i bland annat Kristina från Duvemåla och Chess. Under våren 2016 har han gjort en kritikerhyllad Tevje i ”Spelman på taket” i Jönköping.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.