Ett av dom sätt – En Hyllning till Peter LeMarc

Johan Frendberg har i snart 30 år underhållit på musik- och teaterscener runt om i Sverige.

Nu ger han sig ut på turné för att hylla sin musikaliska förebild, Trollhättans stolthet Peter LeMarc, som gått i pop-idolspension efter en bejublad avskedskonsert på Skeppsholmen 2014.

“Från sena tonåren har Peters musik varit en följeslagare i mitt liv, men det är först nu som jag känner att jag verkligen förstår och kan relatera till texterna. När man växt upp och inser att de där texterna, de skulle kunnat handla om mig”.

Med hyllningskonserten “Ett av dom sätt” vill han sprida LeMarcs musikaliska arv. Det blir en konsertkväll i kärlekens tecken. Kärleken till lyriska betraktelser som blivit sånger. Kärleken till barndomens småstad, där varje gränd och varje hörn bär på minnen och melodier. Och framför allt kärleken till att LeMarcs fantastiska musik och texter får fortsätta ljuda från scenen.

Med sig på scen har Johan sitt band bestående av:
Fredrik Åkerblom Klaviatur
Per Orvang Gitarr
Mathias Kihlberg Keyboard, tvärflöjt och percussion
Martin Restin Trummor
Jan Brodin Bas
Sixten Hay Trombon
Patrik Jansson Trumpet
Per Laang Saxofon

Vill du äta och dricka något gott i samband med ditt besök på Palladium?
I Palladiums servering finns bl.a. vin, öl, olika alkoholfria drycker, paj, smörrebröd, laxbakelse, lättare tilltugg samt kaffe och kakor. Här kan du läsa mer om vad Palladium servering har att erbjuda och hur du gör en förbeställning: www.palladium.nu/palladium-servering/

 • Plats : Palladium, Södergatan 15, Malmö
  Datum : onsdag 26 februari
  Tid : 19:30
  Priser :
  • Entré: 635 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp Förköpet stänger: 2025-02-26 19:30