Får jag se på dina trosor?

- Ett pirrigt lustspel om barns sexualitet, för alla från mellanstadiet och uppåt!

Får jag se på dina trosor? är ett tjuvkik i barndomens dagböcker, ett öra mot dörren till våra låsta queer-barnrum. Det handlar om sexbomber, ridlektioner och tandborstar. Om att sova över, om en kompis mammas trosor, hur man kan förvandlas av ett par hotpants och vad ett gosedjur kan vara bra för.

Utifrån samtal, dagboksanteckningar, minnen och berättelser från och med folk som är eller någon gång har varit barn, har kvalitetsteatern skapat en föreställning om hemligheter och sexualitet. Här undersöks nyfikenhet, självklarhet, lek, lust, fantasi, drömmar och utforskarglädje, såväl som pinsamheter och tabun.

Efter föreställningen bjuder vi upp den som vill att stanna kvar på vårt MELLANSTADIEDISCO. Det blir dansgolv och tryckare, mörka minuten, ryska posten och snurra flaskan (för den som känner för det). Du kan också hänga i myshörnan och skriva ner dina mest kittlande hemligheter i en dagbok (eller läsa vad någon annan skrivit). Eller sitta i ett hörn och titta på. Vi bjuder på popcorn och bubblig rosa dricka. Det kommer spelas musik och vara lagom halvmörkt.

Föreställningen riktar sig till alla från 10 år och uppåt medan mellanstadiediscot bara är för vuxna.

Föreställningen är 45 min + mellanstadiedisco (för vuxna)

 • Plats : PotatoPotato Scenkonst, Rolfsgatan 5, Malmö
  Datum : lördag 30 mars
  Tid : 19:00
  Priser :
  • Ordinarie: 150 kr
  • Student/arbetslös/pensionär: 110 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp
 • Plats : PotatoPotato Scenkonst, Rolfsgatan 5, Malmö
  Datum : söndag 31 mars
  Tid : 16:00
  Priser :
  • Ordinarie: 150 kr
  • Student/arbetslös/pensionär: 110 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.