• Speltid: 120 min totalt med paus
 • Arrangör:
 • Arrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: http://www.palladium.nu

Hyllningskonsert till Svante Thuresson

Minnet av Svante, hans sång och personlighet, lever kvar i våra hjärtan. Musik från “The American Song Book”, texter av Beppe Wolgers, fantastiska tolkningar av Monicas Vals, Bluesette och Sakta vi går genom stan – allt samlas i en konsert där Svantes turnékamrater under två decennier samlas för att minnas och hylla en av våra största.

Medverkande:
Viktoria Tolstoy, sång
Claes Jason, sång
Vivian Buczek, sång
Peter Asplund, trumpet
CLAES CRONA TRIO
Claes Crona, piano
Mattias Svensson, bas
Rasmus Kihlberg, trummor

Viktoria Tolstoy är en svensk jazzsångerska som ofta beskrivs som kristallklar, dynamisk, vibrerande och jordnära. Hon anses vara en av Skandinaviens främsta vokalister.

Blues- och jazzlegendaren Claes Janson är en av Sveriges mest meriterade och omtyckta sångare. Under sin karriär har han ingått i allt från duo till storband och tillsammans med sina soloalbum har han mer än 40 LP/CD i bagaget.

Vivian Buczek är en av våra främsta jazzsångerskor och förväntas vara det länge till. Hon har en enastående bredd och känsla för jazzens idiom och har gjort en rad framträdanden med både internationella och svenska storheter.

Jazzartisten och trumpetaren Peter Asplund anses vara en av världens bästa. Hans karriär har lett in honom på olika vägar, både som solist och bandmedlem. Genom åren har han hunnit med att spela med de flesta stora svenska musiknamnen och en imponerande skara i den internationella eliten.

 • Kommentar : Biljetter med stjärnkortsrabatt är slutsålda!!
  Plats : Palladium, Södergatan 15, Malmö
  Datum : fredag 28 oktober
  Tid : 19:00
  Priser :
  • Entré: 495 kr
  Platser kvar: Fåtal platser
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.