• Speltid: 90 min totalt utan paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://peacock.nu

Jag ångrar ingenting – En poetisk berättelse om Edith Piafs liv

En hyllning till en stor, liten människa. Berättelsen om henne liv kan inspirera oss till att göra något fantastiskt av våra liv trots alla svårigheter.

Det sägs att Edith Piaf föddes på en trottoar i största armod den 19 december 1915. Hennes röst skulle senare skaka om en hel värld. Trots att hon har varit död i 53 år lever hon kvar starkare än någonsin. Hennes visor och liv berör oss fortfarande. Det liv hon levde är så sorgligt att det nästan är för vackert för att vara sant.

I föreställningen för vi möta olika karaktärer ur Edith Piafs liv som gestaltas av Håkan Sleman (även känd som Edith Crepp). Vi får höra om olika händelser från Edith Piafs liv ur hennes vänners perspektiv. De olika anekdoterna sammanfogas av Edith Piafs mer kända chansoner som Padam, Padam, Padam, Dragspelaren (L’Accordéoniste) och Jag ångrar ingenting (Non, Je Ne Regrette Rien).

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.