• Speltid: 35 min totalt utan paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.palladium.nu
  • Artist / Medverkande: Ida Gustafsson, Anne Marte Eggen, Emma Swensson

Janni hittar hem

Följ med den hemlösa hunden Janni som söker sig en familj. På vägen möter vi tokroliga karaktärer som formas av bubblande musik, teater, illustrationer, rörelser och historier. I nyskrivna låtar mixas folktoner, visa och världsmusik med en smula ”pruttprogg”. Glada Hunds saga handlar om identitet och utanförskap, hunger och hemlöshet. Tillsammans förvandlar vi den till en värld där vänskap betyder allt och de enklaste tingen för den lilla som behöver hjälp kan göra stora underverk. Regi och bearbetning av manus: Eva Ekengren. Från 3 år.

Glada Hund är Ida Gustafsson, sång, gitarr, illustrationer, manus, låtskrivare, Emma Swensson, oboe, Anne Marte Eggen, bas. Ida inspirerades av Anne Marte och Emmas vackra toner som förde tankarna till sagans värld och strax därefter hade hon skrivit en saga med sånger och glada Hund fick ett band. Deras fleråriga erfarenheter av att ha spelat folk- och världsmusik i olika former har nu strålat samman för att undersöka det musikaliska och scenkonstnärliga berättandet från ett annat perspektiv.
Det är färger och mönster som andas 70-tal. Sånger och sagor om minoriteter och utsatthet varvat med interagerande sånger om och med knasiga karaktärer.

******
Sugen på något gott? Serveringen öppnar en timme innan respektive föreställning. I Palladiums servering finns öl, vin, alkoholfria alternativ, matigare smörgåsar samt kaffe och kakor m.m.

Till alla våra föreställningar kan du förbeställa mat och dryck fram till två dagar (2) innan föreställningen. Då står det framdukat och klart när du kommer och du slipper köa. Du kan förbeställa till innan föreställningen eller till pausen när det finns sådan.
Klicka här för att göra en förbeställning.

Det går även bra att förbeställa på plats på Palladium, kom då gärna i god tid innan föreställningen.

Palladium Malmö är kontantfritt men vi tar gärna emot betalning via vanliga betalkort eller Swish.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.