Foto: Eva Varga
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

JOHN HOLM

På 70-talet slog han igenom med tre kritikerrosade album som benämnts som några av de bästa som getts ut i Sverige. Hans karaktäristiska röst, djupa texter och hans musik som kan beskrivas som en blandning mellan singer/songwriter, rock och progg har gjort honom till en musiklegend som inspirerat en mängd artister genom åren och han fortsätter att attrahera lyssnare trots att han inte släppt särskilt många skivor.

1975 gjorde han sin första turné och efter att ha varit borta från scenen under fyra decennier, var det 2015 dags för den andra, då endast ett fåtal utsålda spelningar gjordes. Sommaren 2017 genomförde han ytterligare en mindre sommarturné på väl utvalda spelplatser och nu 2018 är det alltså dags igen.

John kommer inom en snar framtid att släppa en ny singel ”Hård Värld” (en omarbetad svensk version på Hard Rain av Bob Dylan), samt släppa en samlingsskiva med sin låtar – och just nu spelas en dokumentärfilm om honom in. Dessutom gästar han Per Gessles kommande album ”En vacker dag” i en duett.

Konceptet för konserten är detsamma som tidigare konserter under Johns återtåg: avskalat och sparsmakat.

På scen:
John – sång och gitarr
Jesper Wihlborg – elgitarr
Alex Holm – munspel och gitarr
Alexander Gunnarsson – slagverk

Picknickföreställning

Pris:
Salong 320:-
Balkong 280:-
Salong Student/Pensionär 280:-
Balkong Student/Pensionär 240:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.