• Kategori:
  • Hemsida: http://www.babelmalmo.se

Jonas Lundqvist (SE) LIVE

Den fantastiska Jonas Lundqvist, som skaffat sig ett rykte som det mest kompromisslösa man kan se på en svensk scen, kommer till Babel för ett grymt gig.

JONAS LUNDQVIST (SE)
I ett par decennier har Jonas Lundqvist, som bland annat grundare av Bad Cash Quartet som trettonåring, gett oss bra musik. Nu är han aktuell med sitt fjärde album som soloartist – Affärer. Ett album där Jonas delar med sig av 10 stycken affärer och 10 stycken noveller om relationer. Albumet är producerat av Måns Lundberg och Petter Granberg.

I samband med albumreleasen gjorde Jonas tre utsålda spelningar i Stockholm, Göteborg och Lund. I höst ger sig Jonas ut på en längre turné för att fortsätta sprida kärlek och Rock’n’roll. Den 26 oktober är Sveriges förmodligen enda riktiga rock-stjärna, Jonas Lundqvist, som skaffat sig ett rykte som det mest kompromisslösa man kan se på en svensk scen äntligen tillbaka på Babel!

VAD: Jonas Lundqvist (SE) LIVE
NÄR: Fredag 26 oktober, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 200 kr (inkl. förköpsavg.)
I DÖRREN: 200 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Jonas Lundqvist

_______________________________________

Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.