Johan Stengård Negar Zarassi

Julkonserten Änglaljus

– En Julotta på vaken tid!

Kom och lyssna och njut till våra mest älskvärda julsånger som framförs av några av Sveriges vackraste röster.

Julkonserten Änglaljus är en varm musikalisk upplevelse. Det är riktig julstämning!

Du möts av fladdrande marschaller som vackert lyser upp till stämning i vintermörkret. I entrén bjuds du på pepparkakor. Konsertlokalen har nu blivit en vacker, jul-utsmyckad konsertsal. Ljuset går ner och tonerna sätts vid pianot. Kör och solist gör entré med levande ljus och välkomnar publiken med Änglaljus!

Varmt välkomna till äkta julstämning!

Artistpresentation:
John Kluge”The Artistic Tenor” är kritikerrosad för sin finstämda tenorröst och starka scennärvaro. Kluge har turnerat flitigt i Sverige och USA. På senare tid har John börjat måla abstrakt konst i akvarell och fått ett stort internationellt genombrott – allt i kombination med sin musik. Han finner sin inspirationen genom sina globala resor, möten och känslor. 1993 startade Kluge konceptet ”Julkonserten Änglaljus” och har nu blivit en svensk folkkär konserttradition från Malmö i syd till Piteå i norr. Den 26 juni i år gjorde Kluge en succéartad debut i New York i anrika Weill Recital Hall i Carnegie Hall med eget konsertprogram – My Romance. John Kluge – ”The Artistic Tenor” är idag en internationell artist men glömmer aldrig sitt ursprung – smålänning.
www.kluge.se

Det är med stor musikalisk och vänskaplig glädje tenoren John Kluge hälsar följande gästartister varmt välkomna till Julkonserten Änglaljus 2022:

Johan Stengård - Saxofon
Johan Stengård har en lång karriär som en av Sveriges mest uppskattade och efterfrågade instrumentala solister, med ett hundratal konserter per år och allt fler internationella framträdanden i Europa, Kina och USA. Johan Stengård är en av ABBA:s originalmusiker.
Tjugo solo CD album, medverkat i hundratals TV-shows, spelat med många av de stora nationella och internationella artisterna som Michael Bolton, ABBA, Celine Dion, Tomas Ledin, Jan Malmsjö, Eartha Kitt, Nelson Riddle, Harry Belafonte, Lena Horne, Tommy Steele, Sammy Davis J:r och många fler kända namn…
Kungen och drottningen har valt Johan att framträda vid flera officiella statsbesök utomlands. Johan har även bl. a varit inbjuden av thailändska regeringen att framträda i Thailand.
”Stengård arbetar för högtryck, han ger järnet. Varenda ton imponerar. Han nästan lyfter taket.”
(Dagens Nyheter)
”You are a really good saxplayer, do you know that?”
(Diana Ross)
”Very good play, very good play, Mr. Saxman!”
(Desmond Tutu)

Operasångerskan Negar Zarassi
- negarzarassi.com
Negar Zarassi, sopran, är utbildad på både Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och Högskolan för Scen och Musik i Göteborg. Hon rör sig fritt mellan genrer som opera, pop, jazz, tango musikal och folkmusik – på tv och på scen. Hon har på senare år gjort sig ett stort namn för den persiska publiken genom sin medverkan tv-programmet Persia’s Got Talent.

Kör: Mixtus Cantus under ledning av Martina Tomner
Vid pianot: David Carbe

 • Plats : Palladium, Södergatan 15, Malmö
  Datum : onsdag 7 december
  Tid : 19:00
  Priser :
  • Entré: 395 kr
  Platser kvar: Fåtal platser
  Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.