• Arrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: https://mixmusik.se

Kaja

Trion Kaja har sedan starten hyllats för sin starka scennärvaro och sin dynamiska gränsöverskridande musik. Livet Nords fioler, Camilla Åströms dragspel och Daniel Wejdins kontrabas samlas själfullt i ett uttryck fyllt av lek och kraft. Deras musik letar sig från klezmer till tango, improvisation, svensk folkton, fransk vals och filmisk konstmusik.

Fröet till Kaja såddes våren 2005 i gruppen Kultiration. Efter en första bejublad konsert bestämde sig trion för att fortsätta arbeta tillsammans, med nya kompositioner influerade av östeuropeiska tongångar, under namnet Kaja. Tre album har släppts i eget namn, den senaste, ”Origo”, kom 2019. Kaja har under åren utmejslat ett särpräglat och personligt sound som rymmer ett brett spektrum av känslouttryck, allt i en kreativ mix av olika influenser.

Trion beskriver själva sin senaste musik som en hyllning till att resa, att lyssna till deras musik är som en resa genom drömlandskap, genom länder och i känslorna. Med en intuitiv djärvhet och den dynamiska sättningen skapar Kaja en kammarmusikalisk täthet i musiken med överraskande vändningar. Låt dina känslor föras in i ömheten, kraften och passionen!

På scenen:
Livet Nord: violina (femsträngad fiol)
Camilla Åström: dragspel och piano
Daniel Wejdin: kontrabas

Länkar
https://youtu.be/IBXdG4QZUWw https://youtu.be/M4YuiRnzGgE

 • Plats : Moriska Paviljongen, Folkets Park, Norra Parkgatan 2 , Malmö
  Datum : torsdag 23 september
  Tid : 19:00
  Priser :
  • Entré: 180 kr
  • Student: 150 kr
  • Medlem Mix Musik: 150 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.