Foto: Johannes Ferm Winkler
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

LÅNGBACKA/BÅDAGÅRD

Detta är artistduon och produktionskollektivet som kanske är årets mest angelägna. Singer-songwriterpop med en stor portion folk och inslag av electro och jazz, med samhällskritiska budskap. Föreställ dig att Regina Spektor flyttat till de nordiska fjällandskapen och lärt sig spela fiol. Det är nära och suggestivt men samtidigt bombastiskt och storslaget. Om du gillar Ane Brun, First Aid Kit eller Susanne Sundfør så kommer du garanterat gilla detta.

Maja Långbacka och Matilda Bådagård är två kvinnor som i systerskap och ”do-it-yourself”-anda står på barrikaderna för en ny era med egna kompositioner och egna produktioner. De är en kraftkälla som skapar musik över gränser med poetiska texter med tydligt budskap och tongångar som andas Nordic Noir med två röster i fokus. Soundet är unikt och live fyller de ut scenen och ljudbilden med, utöver fiol, sina röster och piano, elektroniska pedaler och loopar.

Maja Långbacka och Matilda Bådagård är inga veteraner i sammanhanget både som låtskrivare och musiker. De är båda professionellt skolade och har bland annat framträtt på Polar Prize och Nobelfesten och komponerat musik till film och scenkonst som Cirkus Cirkör.

http://www.langbackabadagard.com/
https://open.spotify.com/artist/42wX6oKb3St9wolT1pWd0y
https://www.facebook.com/langbackabadagard/

Picknickföreställning

Pris:
Salong 160:-
Balkong 120:-
Salong Student/Pensionär 120:-
Balkong Student/Pensionär 80:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.